SCHOOL IN BEELD

Onze landelijke school midden de velden, akkers en weiden...

Op stap tussen de velden in de buurt van onze school

Hé wandel je mee?

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

BLIJ JULLIE ALLEMAAL TERUG TE ZIEN!

Enkele sfeerbeelden van de eerste schooldag 1 september 2022.


Elke voormiddag eten we fruit.

De kinderen van K1 tot L6 brengen fruit naar keuze mee naar de klas. Het fruit wordt meegebracht in een doosje, zo dragen we samen zorg voor het milieu.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Spelen in de Julesklas!

Rollenspel, spelletjes, bouwen... wat kunnen wij dat al goed!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Spelen in de kikker-en eendjesklas!

Wat is het fijn in onze klas! Hier zien we echte koks aan het werk!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Spelen in de bijtjesklas!

Meten, tellen, zoemen, letters herkennen... wij doen het hier allemaal.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

een kijkje in L1

L1A verkent de letterdoos en vormt het woordje ik. Letters, cijfers, lezen, rekenen, we kunnen het allemaal!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

een kijkje in l2

In L2 is iedereen tevree! Knutselen, dansen, rekenen, lezen... en zoveel meer.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

een kijkje in l3

L 3 trekt graag naar buiten: leren en spelen in de frisse buitenlucht is de max!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

een kijkje in L4

In L4 leren we typen. We zijn ook de klas die zich inzet voor de natuur en medemens!

een kijkje in l5


een kijkje in l6


Spelen in ons speelbos

Tijdens de pauzes kunnen onze leerlingen hun hartje ophalen in het speelbos. Klimmen, klauteren, springen, wiegen, slingeren, glijden... ravotten!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Spelen op de speelplaats

Wij hebben twee speelplaatsen een grote en een kleine speelplaats.

Op de kleine speelplaats spelen de kleuters, op de grote speelplaats de leerlingen. Op beide speelplaatsen bieden we passende materialen aan waarmee naar hartenlust kan gespeeld worden

Spelen in de zandbak

In onze zandbak kunnen de kleuters en leerlingen naar harte lust spelen met zand. Zandkastelen bouwen, taartjes bakken, putten graven behoren tot de favoriete bezigheden tijdens de pauzes of in de naschoolse opvang.

Het oudercomité zorgde voor stevige opbergboxen om alle zandspulletjes in op te bergen.

tuinieren in de moestuin

Samen met opa Herman kweken wij groenten in de plantbakken op school. Tomaten, radijsjes, boontjes, spinazie, ajuin, rode biet, salade... zaaien, planten, bemesten, verzorgen, oogsten... Met de oogst worden in de klas iets lekkers bereid.

middagmaal op school

De kinderen kunnen kiezen voor een warme maaltijd of brengen hun boterhammetjes mee naar school. Wij eten in twee shiften: shift 1: om 11:40 de kleuters en L5-6; om 12:15 shift 2: de leerlingen L1-2-3-4.

Esthio is onze traiteur. Het menu kan je volgen via deze volgende link.

middagwandeling

Elke middag tussen 12:45 en 13:15 is er kans om een middagwandeling te maken met juf Valerie en/of mevrouw Els. We wandelen in de directe omgeving van de school langs landelijke wegen en wandelpaadjes. Elke dag zijn we verwonderd over de mooie natuur en genieten we met alle zintuigen van de bloemen, de planten, de dieren, de lucht...

lezen in de kijker

Onze school blijft inzetten op lezen en begrijpend lezen en zorgt hiervoor een ruim aanbod aan boeken voor de leerlingen.

De schoolbib is weer enkele boeken rijker: We schaften enkele boeken van 'De waanzinnige boomhut met ... verdiepen" aan. Ook enkele weetboeken over bomen en de provincies in België werden aangeschaft.

Ook enkele ouders bezorgden ons leesboeken, prentenboeken en weetboeken om de schoolbib verder aan te vullen. Bedankt hiervoor!

lezen in de tuin

Bij mooi weer kunnen leerlingen lezen in de tuin, in het bos, aan de zandbak, in de boom... De leerlingen hebben hun favoriete leesplekjes zeker al gevonden!


lezen in de klas

In de klassen hebben de leerlingen groot aanbod van boeken. We investeerden vorig schooljaar in verschillende soorten boeken: strips, informatieve boeken, sprookjes, prentenboeken...

Dit jaar kochten we enkele meertalige boeken aan.

lezen over de middag

Op donderdagmiddag krijgen de leerlingen vanaf L2 de kans om te lezen in de klimopklas. Deze klas is gezellig ingericht en zeker gegeerd bij kinderen die graag lezen en/of op zoek zijn naar rust over de middag.

FRANSE INITIATIE

Vanaf de derde kleuter maken de kleuters kennis met de Franse taal. Aan de hand van liedjes, verhaaltjes en het schaap Flon Flon leren de kleuters wennen aan het Frans.

flon flon, le mouton

Flon Flon spreekt alleen Frans. Juf Michelle vertaalt wat Flon Flon vertelt in het Frans. Op een speelse manier leren de kleuters Franse woordjes. Le mouton, le chien, le chat...

vervolg Franse initiatie L1-L4

Ook juf Joke krijgt Flon Flon af en toe op bezoek. Vanaf L2 komt Lucien erbij. De woordenschat Franse woorden wordt uitgebreid. De leerlingen oefenen het Frans spreken. Vooral de spreekdurf wordt aangemoedigd!

fietsen

Wij zetten in op fietsen. We willen dat onze leerlingen zich op een veilige manier met de fiets kunnen verplaatsen in het verkeer. Lekker gezond en goed voor het milieu!

Vanaf het L3 oefenen we actief de fietsvaardigheid en leren we fietsen in groep. Zodra de kinderen behendig genoeg zijn kunnen we met de fiets uitstappen doen in de directe omgeving.

Vanaf het vierde leerjaar fietsen de kinderen naar het zwembad, Vondel... onder begeleiding. Een goede fiets, fietshelm en fietshesje zijn een must om je veilig in het verkeer te begeven.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

STRAPDAG

Op strapdagen worden het stappen en trappen (fietsen) extra aangemoedigd. Van K1 tot L6 werden door de juffen acties opgezet: van vrij fietsen tot fietsbehendigheid al dan niet op een fietsparcours tot creatief op de fiets.

De dagen waarop we strappen op school 2022-2023:

 • 16 september 2022

 • 14 oktober 2022

 • 31 maart 2023

 • 28 april 2023

 • 26 mei 2023

 • 23 juni 2023

We moedigen alle leerlingen aan om steeds de fluojas te dragen in het verkeer. Elke kleuter en leerling krijgt/kreeg een fluojas van de gemeente. De kleuters dragen een kleuterhesje, de leerlingen een fluojas.

VERKEER OP SCHOOL

De Paandersschool uit Meulebeke werd onlangs door de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) beloond met een bronzen Verkeer op School-medaille. De school kreeg deze bekroning wegens haar inzet voor verkeers- en mobiliteitseducatie. Dit jaar reikte de VSV 3 briljanten, 133 gouden, 232 zilveren, 702 bronzen en 31 kleutermedailles uit, goed voor 1101 medailles in totaal. Bijna zeven op de tien basisscholen, 2496 in totaal, nemen deel aan minstens één VSV-initiatief per jaar.


Met de medailles wil de VSV scholen in de eerste plaats bedanken en een steuntje in de rug geven. Scholen die deelnemen aan VSV-initiatieven zijn immers scholen die kiezen voor een praktijkgerichte aanpak van verkeerslessen, een aanpak die betere resultaten oplevert dan louter theorielessen in de klas.

Voorbeelden van dergelijke initiatieven zijn de educatieve pakketten om kinderen veilig te leren stappen (Voetgangersbrevetten Brons, Zilver en Het Grote Voetgangersexamen), fietsen (Loopfietsbrevetten, Fietsbrevetten Brons, Zilver en Het Grote Fietsexamen), De Grote Verkeerstoets waarmee scholen de verkeerskennis en risicoherkenning van hun leerlingen kunnen testen, en Helm Op Fluo Top, de actie die kinderen aanzet om een fluohesje en een fietshelm te dragen. Elk van deze VSV-initiatieven levert de deelnemende scholen een punt op.

De Paandersschool is één van die scholen. In ruil krijgt de school daarvoor een bronzen medaille om aan de schoolpoort te hangen plus een digitale medaille om mee te pronken op de schoolwebsite en mooie beloningen om de verkeerswerking op school te ondersteunen.

fluojassen

De gemeente Meulebeke sponsort jaarlijks fluojassen. Onze school kiest ervoor om elke kleuter K1A en leerling L1A een nieuwe fluojas te bezorgen.

We moedigen het dragen van een fluojas aan en vragen dan ook om de fluojas steeds bij te hebben.

De kinderen dragen steeds een fluojas bij elke uitstap, verplaatsing te voet of per fiets.

De leerlingen die deelnemen aan de middagwandeling dragen een fluojas.

Bedankt voor de mooie fluojassen gemeente Meulebeke: bij het dragen van deze fluojassen wordt onze gemeente weer een bee(r)tje veiliger!


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Dag van de sportclub

Dag van de sportclub ging door op woensdag 28 september 2022. Elk kind mocht in de sportkledij van zijn lievelingssportclub naar de klas!

Op deze speciale dag wilden we het belang van sporten benadrukken en wilden we kinderen in contact brengen met andere/ verschillende sporten.

's Ochtends stond ochtendgym op het programma. Op de kleuterspeelplaats nam juf Fien de kleinsten mee op sleeptouw, op de grote speelplaats namen enkele leerlingen L6 de ochtendgym voor hun rekening! Na de opwarming werd een foto genomen! Wat een sportievelingen op school!

Tijdens de speeltijd konden de kleuters en leerlingen een parcours afleggen op hun speelplaats.

de klimaatbende

Onze leerlingen L4A maken deel uit van de klimaatbende van Meulebeke. Zij zetten acties op om de CO2 in onze school en in onze gemeente te verlagen.

HIER ENKELE ACTIES:

 • Inzamelen van batterijen: sorteren van soorten batterijen - tellen en wegen van ingezamelde batterijen - recycleren van batterijen - werking Bebat

 • Bomen planten te Meulebeke: aanplanten van zomereiken langs de randweg

 • Sorteren van afval + afval wegen op school: leerkrachten en leerlingen motiveren om te recycleren en het afval te beperken

 • Fruit en koek in herbruikbare doos i.p.v. in aluminiumfolie of andere verpakkingen.

 • Recycleren van oud papier - krantenpapier - lappen gebruiken om dingen in te pakken als alternatief voor cadeaupapier en inpakfolie

 • Verzamelen van producten die we niet gebruiken voor 'De Doorgang' dienstverlening voor hulpbehoevende. Maak anderen blij met dingen die jij niet gebruikt, te veel hebt! Wij zamelen in tot 17 oktober 2022. Breng je spullen naar L5 of L6 en maak anderen blij!

 • Plastiekvrij: gebruik van plastiek verminderen - bewustmaken van de plastieksoep in de zee

 • Energieverbruik controleren + bewustmaken van energieverbruik op school: uitzetten van schermen, pc's, chromebooks, doven van lichten tijdens de pauzes - deurhangers om medeleerlingen en juffen te motiveren om het juist te doen!

 • Strapdagen: het stappen, fietsen aanmoedigen bij kinderen en ouders

 • Dikke truiendagen: de chauffage gaat een graadje lager en de leerlingen en juffen trekken een extra dikke trui aan. De co²-uitstoot zal die dag een beetje lager zijn.

 • Lichtsterkte meten op school, op verschillende plekjes in de klas.

 • Temperatuurverschillen meten met de speciale maximum-minimumthermometers.

zwerfvuilactie

De leerlingen uit de bovenbouw gingen vrijdag 16 september 2022 zwerfvuil ruimen in de directe omgeving van de school. Ook dit schooljaar worden meerdere zwerfvuilacties gehouden om de kinderen bewust te maken van afval en van zorg drage nvoor onze planeet aarde.

samen vieren

Tijdens het schooljaar vieren we samen eucharistie en hebben we verschillende bezinningsmomenten:

 • Bij het begin van het schooljaar vieren we eucharistie op de grote speelplaats en worden alle boekentassen gewijd met wijwater.

 • Op 25 oktober vieren we samen met de grootouders eucharistie.

HIP HIP HOERA VOOR DE JARIGE!

In elke klas vieren we de verjaardagen. De juffen en klasgenoten bezorgen de jarige een onvergetelijke dag. Hiep hiep hoera!!!

meten en wegen

Meten en wegen van kleuter tot L6.

In K3A werden alle kleuters gemeten. Juf Veerle maakte een groeimeter en volgt samen met de kleuters van juf Michelle het groeien in K3A. De begrippen groter dan, kleiner dan, even groot, grootst, langst, langer, korter, kortst worden goed ingeoefend.

De leerlingen meten en wegen met verschillende materialen!

Ook het meten van tijd komt aan bod! Het kloklezen wordt geoefend met de analoge klok en de digitale klok!


TYPEN

In L4 leren alle leerlingen typen op school. Onze scholengemeenschap kiest ervoor om alle leerlingen de kans te geven om op school te leren typen. Het ver der inoefenen gebeurt vooral thuis.


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

WERELD DEMENTIEDAG

Mevrouw Els kwam spreken over dementie en jonge dementie. Ze deelde haar herinneringen met de leerlingen over haar papa die aan jong dementie leed.

Op donderdag 22 september werden deze leerlingen uitgenodigd in de feestzaal van Ter Deeve om samen met de werkgroep dementvriendelijke gemeente de wereld van mensen met dementie te verkennen. De klas ontving van de gemeente Meulebeke een getuigschrift van dementvriendelijke klas. De juf geeft het kadertje een mooi plekje in de klas.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

chiro

De leiders van de chiro Meulebeke bezochten alle lagere klassen. Zij kwamen de kinderen warm maken voor hun startdag op 2 oktober 2022.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

champignons op school

De leerlingen eerste graad proberen aan de hand van een stappenplan champignons te kweken op school.

STAPPENPLAN:

 1. Verkruimel de dekaarde in het zakje.

 2. Meng een handvol compost door de dekaarde.

 3. Maak de compost effen.

 4. Verdeel de dekaarde over de compost. Zorg dat het over al even dik ligt.

 5. Voeg 500ml water toe.

 6. Sluit de zak goed af!

Carousel imageCarousel imageCarousel image

leren in de natuur

Ganzenformatie gespot boven onze tuin... Dat kunnen wij ook moeten ze in L2 gedacht hebben.

Outdoorlearning ten top!

TALENTBOOMENT

Het eerste talentbooment ... De leerlingen L6 stellen de klasboom voor en maken van onze speelplaats een mooi versierde schoolboom. De boom werd versierd met een mooi symbool uit elke klas.

De blaadjes aan onze schoolboom verkleuren van groen naar lichtgroen naar geel... De kleurenboom staat in de maand oktober centraal... Benieuwd? Blijf dit luikje volgen!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

TALENTBOOMENT SEPTEMBER

Symbolen van uit elke klas prijken voortaan onze schoolboom bij de oranje poort op de grote speelplaats!

We dansten en zongen het jaarlied "de wandelende boom"

Duif stelde het nieuwe maandpunt voor.


STIP- IT ACTIE

Onze school zegt: "Nee tegen pesten!"

Onze kleuters en leerlingen overtuigden ouders, grootouders, vrienden, familie, sympathisanten om nee te zeggen tegen pesten!

Hiernaast vinden jullie de QR-code met een filmpje vol foto's van mensen die samen met ons "NEE" zeggen tegen pesten!

Scan en laat je overtuigen op de tonen van 'Diamant' , het stip-it lied 2022!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

The Masked singer/teacher

Carnaval zag er dit jaar helemaal anders uit ... The Masked Singer op de televisie inspireerde het paanderteam om de kinderen een hele week te verrassen met filmpjes van zingende leerkrachten vermomd onder een masker.

Elke dag kregen de juffen via Classroom een filmpje gepost. Het filmpje werd met de kinderen in de klas bekeken en beluisterd. Op vrijdag mocht iedereen een gokje wagen.

Op vrijdagnamiddag was het eindelijk zo ver en werden alle juffen ontmaskerd tot groot jolijt van onze leerlingen! Iedereen genoot. De kinderen van de ontmaskering en vooral als ze die juist hadden geraden en onze juffen van de verwonderende blikken en lachende gezichten.

4 leerlingen konden alle leerkrachten ontmaskeren! Een dikke proficiat Juliette, Marie, Matteo en Ruby, jullie kunnen solliciteren bij de echte jury van The Masked Singer.

The whizzkids

Op de Paandersschool van Meulebeke ging vrijdag 18 maart 2022 een uniek evenement door.


In de loop van het schooljaar namen het vierde, vijfde en zesde leerjaar deel aan de Whizzkids-wedstrijd.

Dat is een online opzoek- en computerwedstrijd voor alle lagere scholen in Vlaanderen en Nederland.

Er namen in totaal zo'n 2000 klassen deel.


De leerlingen van het zesde leerjaar plaatsten zich voor de halve finale.

Samen met 49 andere klassen van het zesde leerjaar (België) en groep 8 (Nederland) gingen ze vrijdag aan de slag.


De halve finale ging online door met de 50 klassen tegelijk.

Op vrijdag 18 maart vanaf 10.30 uur nam het zesde leerjaar deel.

4 leerlingen van de klas werden afgevaardigd en die moesten de antwoorden vinden op 16 opzoekvragen. Ze kregen hiervoor slechts een half uur de tijd.

Ondertussen moest de rest van de klas zich wagen aan een praktische opdracht waarvan een foto moest ingestuurd worden, ook binnen dat half uur.

Deze opdracht was: Maak allemaal een tekening van jullie voet en teken daarin een tip om je 'ecologische voetafdruk' te verminderen. Neem een klasfoto waarop iedereen zijn voetafdruk voor zijn gezicht toont. (in bijlage ook de foto)


Spanning verzekerd dus. Dit alles werd live gestreamd op YouTube. (zie link hieronder)

In de namiddag (om 13.30 uur) werd de prijsuitreiking via dezelfde stream live uitgezonden.

Daar kregen we te horen dat we op plaats 5 eindigden van de in totaal 677 klassen die deelnamen uit het zesde leerjaar/ groep 8.

Dat betekent dat de leerlingen zich plaatsten voor de finale die op donderdag 12 mei wordt gespeeld in Walibi. Dus deze uitstap is al een deel van hun prijs.

Daarnaast krijgen we ook voor de klas een prijzenpakket met gezelschapsspelletjes, mediawijze werkboekjes, enz.

Op 12 mei zullen ze, naast het bezoeken van attracties ook een finalespel spelen in Walibi om nog meer prijzen in de wacht te slepen.


De finale werd live gestreamd via Youtube: https://youtu.be/Limx6RlmEzw


Meer info over de wedstrijd vind je op: www.whizzkids.online

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

BROEDERLIJK DELEN

De leerlingen L5 zetten enkele acties op ten voordele van broederlijk delen. De opbrengst willen ze graag schenken aan de vluchtelingen uit Oekraïne.

De acties zijn:

 1. Kleingeldpot: alle muntjes, kleingeld, briefjes geld is welkom!

 2. Pannenkoekenverkoop tijdens de koekspeeltijd: kostprijs €0,50

 3. Spelletjesmiddagen: deelname €1

 4. Tussen 2 vuren-tornooi: deelname €1

estafetteloop

Estafetteloop op woensdagnamiddag was een succes. Een dikke bravo voor de lopers van de Paandersschool! Een prachtige delegatie met één voor één enthousiaste leerlingen hebben onze school fantastisch in de verf gezet. Ze behaalden een vijfde, een derde , een tweede en eerste plaats!

Juf Janne kan trots zijn op haar Paandersploeg! Enkele vriendjes van de Marialoopschool deden ook mee.

Bedankt juf Janne, (groot)ouders, broers, zussen om ons aan te moedigen!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

kinderkrak Meulebeke

Onze Yinthe L6 staat al meer dan haar mannetje in de kartwereld. Ze zette al heel wat prachtige prestaties neer op binnen- en buitenlandse circuits. Ze kreeg de smaak reeds op de jonge leeftijd van 4 jaar te pakken toen ze met haar papa naar het karten ging kijken.

Elise, oud-leerling van onze Paandersschool verbaasde vriend en vijand op 28 november 2021 door als eerste aspirant het Belgisch kampioenschap cyclocross in Hamme te winnen. Elise is een heel sportieve meid. Haar crossfiets deed opa Ronny haar cadeau.

Ook Lies, oud-leerling van onze school verdient het om kinderkrak te zijn. Een bezige bij die zich inzet voor groot en klein. Ze houdt van dansen, helpt op feestjes, geniet van het tiptien zijn en houdt ook van acteren bij het net opgerichte jeugdtheater Studio K.

Wat zijn we trots op al deze kraks!

Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

red flames

Dinsdag 7 juni 2022 kregen we een instructeur van de Belgische voetbalbond Red Flames op bezoek. De meisjes van 1-2-3-4-5-6L mochten proeven van een les voetbalinitiatie.

De weergoden waren ons goed gezind en onze meisjes zetten hun beste beentje voor tijdens de verschillende oefeningen. Trainer Jo toverde in een mum van tijd onze speelplaats om in een oefenterrein met verschillende oefenplekken. Onze Red Paanderflames toonden hoe balvaardig ze zijn. En wat waren onze voetbalmeisjes lore en Camille die reeds deel uitmaken van een echte voetbalploeg trots om hun balvaardigheid te demonstreren. Maar ook enkele andere meiden toonden een knap staaltje balvaardigheid! Misschien zijn die nog te overtuigen om straks deel uit te maken van een voetbalploeg. Ja, op onze school schuilen er wel enkele meisjes met talent!

Langs deze weg willen we trainer Jo bedanken voor de fijne voetbaltraining!